Coaching in English possible

Willem van den Brink

Regio Brabant

Ik geloof dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft. Mijn passie is jou begeleiden in het helder krijgen van jouw kwaliteiten. Inzicht in je kwaliteiten, je persoonlijke waarden en je ambities is belangrijk. Het vormt de basis voor krachtige keuzes in werk en leven. Daarnaast is bewustzijn op eventuele ineffectieve denk- en gedragspatronen belangrijk. Ik help je deze te doorbreken waarmee je zelf weer aan het roer komt te staan. Je neemt persoonlijke verantwoordelijkheid voor jouw eigen keuzes en gedrag.

Wie ben ik:
Ik ben een familiemens, betrouwbaar en eerlijk met een open geest. Ik zou mijzelf omschrijven als geduldig, competent en doortastend. Ik heb meer dan 30 jaar leiding gegeven aan multidisciplinaire teams bij verschillende internationale bedrijven. Ik ben een gecertifieerd NOBCO coach. Mijn roots liggen in de (internationale) high tech industrie en ik heb ook veel gewerkt met startup bedrijven. Mensen waar ik goed mee schakel zijn hoger opgeleide managers, professionals en expats die zichzelf willen ontwikkelen. 

Zo werk ik:
In onze gesprekken praten we over jouw situatie aan de hand van vragen. Door vragen te stellen stimuleer ik je dingen in een ander perspectief te gaan zien. De vragen zetten je aan het denken zodat je vervolgens zelf de juiste keuzes kunt maken. Of je nu voor uitdagingen staat in je huidige functie of weer een nieuwe baan zou willen verkennen, jouw coachvraag is leidend! Vanzelfsprekend zijn alle sessies respectvol en vertrouwelijk. Belangrijkste aspecten in mijn aanpak:

  • Je zelflerend, zelf oplossend, zelfsturend en zelf accepterend vermogen wordt vergroot.
  • De focus is gericht op ‘ontwikkeling’ van jou als persoon (in relatie tot je werkinhoud).
  • We werken doelgericht en je wordt gestimuleerd tot het nemen van concrete acties.

Als oplossingsgerichte coach maak ik je bewust van jouw eigen mogelijkheden en potentie. Je ontdekt zélf hoe jouw doelen vanuit eigen kracht behaald kunnen worden. Je geeft vorm aan een plan en maakt zélf de beslissingen, waarbij het resultaat zichtbaar wordt in effectief gedrag.

Coaching vindt plaats via skype of wandelend, dan wel fysiek op een afgesproken locatie. Ik coach in het Engels, Duits en Nederlands.


Werkzaam op locaties:

Eindhoven

Piet Haagenlaan 1
5626 GM Eindhoven

Eindhoven

Wandelcoaching Eindhoven
High Tech Campus 5
5656 AA Eindhoven

Helmond

Mierloseweg 200
5707 AT Helmond

Tilburg

Saal v. Zwanenbergweg 11,
5026 RM Tilburg

Valkenswaard

Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard