Anja - senior coach

Anja van den Dam

Regio Arnhem / Utrecht

Ik begeleid sinds 2005 mensen met levens- en loopbaanvragen. Daarvoor was ik bijna 20 jaar journalist en verslaggever. Rond mijn veertigste gooide ik het roer om. Gedreven door mijn drang naar diepgang deed ik een studie aan de School voor Zijnsoriëntatie (post-HBO). 

Ik ben behalve loopbaancoach ook gecertificeerd wandelcoach en ik coach regelmatig buiten in een bos en op een landgoed. Ik verenig het doelgerichte, onderzoekende, kritische en vragende van de journalist met het ontvankelijke, milde, rustende en wetende van de ervaren coach. Ik coach voornamelijk HBO- en WO-professionals en managers. 

In loopbaancoaching zorg ik ervoor dat je kiest wat bij jou past, en je je niet te snel laat verleiden door wat je omgeving van je vraagt. Zo maak je keuzes waar je nog lang plezier van hebt. In outplacement zet ik mijn journalistieke ervaring in bij het opstellen van je cv, motivatiebrief en LinkedIn profiel. Daardoor ben je overtuigend en vergroot je je kans aanzienlijk. 

Veel mensen die bij me komen zijn ambitieus en stellen (te) hoge eisen aan zichzelf. Daardoor lijden ze aan stress-, angst- of depressieve klachten. Is dat het geval, dan help ik je om weer contact te maken met jezelf, je wensen en verlangens, zodat je je leven en werk – met jezelf als uitgangspunt – op een vervullende manier vorm geeft. 

In de loop van de jaren heb ik een ruime toolbox opgebouwd. Van standaard vragenlijsten om snel te ontdekken wat je kwaliteiten, talenten en valkuilen zijn, tot een diepgaande NLP-oefening om contact te maken met je missie in dit leven. Maar belangrijker nog dan deze tools is de klik tussen jou en mij. 


Werkzaam op locaties:

Arnhem

Van Hasseltweg 2A,
6994 CE De Steeg

Arnhem

Emmastraat 24A,
6881 SV Velp

Utrecht

Nieuwegracht 25,
3512 LC Utrecht

Utrecht

Wandelcoaching
Rhijnauwenselaan 16,
3981 HH Bunnik

Arnhem

Wandelcoaching Park Sonsbeek
Parkweg 2,
6815 DJ Arnhem