Annette - senior coach

Annette van Vastenhoven

Regio Den Haag / Rotterdam

Ik ben een senior loopbaanprofessional die rust geeft en inspireert. De rode draad in mijn veelzijdige loopbaan is "het beste uit de ander halen". Met als resultaat dat jij weer vol (zelf)vertrouwen keuzes maakt voor jouw toekomst. 

Je kunt bij mij terecht voor diverse loopbaanvraagstukken: 
- Outplacement
- Loopbaancoaching: optimaliseren huidige baan of zoektocht naar nieuw werk
- Re-integratie na stressklachten/burn-out
- Coachend leidinggeven
- Communicatie en gedrag

We maken kennis en jij mag jouw verhaal vertellen. Door het formuleren van jouw coachvraag komen we meteen tot de kern van jouw vraagstuk. Ik bied structuur voor een aanpak. We gaan een gelijkwaardige samenwerking aan waarbij we ieder een eigen "klus" te doen hebben. Ik bied mijn deskundigheid en verwacht commitment. Het maken van tussentijdse opdrachten maakt daar onderdeel van uit. Ik beweeg met je mee in jouw proces/zoektocht en, waar nodig, houd ik je een spiegel voor.
We brengen in kaart wie jij bent en wat je wilt en maken van daaruit de vertaalslag naar de buitenwereld. Ik bied ondersteuning bij het sollicitatieproces en eventueel ook nog na de start in nieuw werk. 

If you prefer an English speaking career coach, you can also contact me. The set of coaching tools I use is also available in English.  

Naast mijn opleiding tot loopbaancoach ben ik master practitioner NLP, communicatietrainer en op het gebied van stressklachten werk ik volgens de CSR methode.

Ik beschik over een brede expertise, zowel profit als non profit: leidinggevende functies, accountmanagement en loopbaanadviseur in de sectoren Techniek, ICT en Onderwijs.


Werkzaam op locaties:

Delft

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Den Haag

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Rijswijk

Laan van Zuid Hoorn 60
2289 DE Rijswijk

Rotterdam

Wijnhaven 36,
3011 WS Rotterdam

Delft

Phoenixstraat 66,
2611 AM Delft