Daniëlle - senior coach

Daniëlle Stroes

Regio Arnhem

Van een gedreven wereldverbeteraar die sociologie ging studeren heb ik me ontwikkeld tot een warmhartige en scherpzinnige coach voor mensen die op één of andere wijze vastlopen in hun werk of leven. Na mijn opleiding tot coach aan de School voor Zijnsoriëntatie ben ik in 2011 mijn praktijk begonnen. Ik heb mij ontwikkeld tot een ervaren re-integratie coach met als specialisaties burn-out(preventie), depressie en angstklachten en niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast bied ik begeleiding op het gebied van loopbaanvragen en outplacement.

Mijn diepste wens is dat mensen hun ware potentie ontdekken en deze met hart en ziel inzetten in hun leven en werk. Dat vraagt moed om eerlijk te kijken naar zowel mogelijkheden als beperkingen en buiten de vertrouwde paden te durven treden. Klanten waarderen mijn nabije en zorgvuldige begeleiding hierbij. Mijn benadering is holistisch, met oog voor lichaam en geest, hoofd en hart. Met inzet van ruime ervaring en instrumenten op het gebied van werk en loopbaan. 

Ik ben gecertificeerd om het Talentenpaspoort in te zetten, een wetenschappelijk onderbouwd instrument waarmee je de talenten in kaart brengt die je bij je geboorte hebt meegekregen of die je op zeer jonge leeftijd hebt ontwikkeld; zij vormen je natuurlijke potentieel. Ik help je investeren in jouw potentieel. Dit betekent dat je kennis en vaardigheden opdoet die je talenten doen opbloeien. Werken vanuit je talenten levert niet alleen betere prestaties op, maar ook plezier, voldoening en zingeving!


Werkzaam op locaties:

Arnhem

Emmastraat 24A,
6881 SV Velp

Deventer

Bruijnssteeg 28,
7411 LT Deventer

Zwolle

Kamperstraat 35A,
8011 LK Zwolle

Arnhem

Diepesteeg 25,
6994 CC De Steeg