Ditty - senior coach

Ditty Bakker

Regio Den Haag / Rotterdam

Sinds 1993 bied ik coaching in werk en loopbaan. In eerste instantie vooral gericht op re-integratie en later verbreed naar loopbaanondersteuning, outplacement en persoonlijke coaching. Ik help je graag om (weer) nieuw perspectief te vinden. 

Ik houd ervan om mee te denken wanneer je nieuwe keuzes in werk wilt maken of wanneer verandering of nieuwe inspiratie gewenst is. Daarbij treed ik op als jouw sparringpartner. Soms verdienen oude belemmeringen of gevoelens van verlies en rouw eerst aandacht. Als je wilt, help ik je dan om de weg vrij te maken voor nieuwe mogelijkheden en wegen.

In loopbaanbegeleiding en outplacement help ik graag persoonlijke kansen, drijfveren en wensen te onderzoeken, waar nodig professioneel vertrouwen te herwinnen en je nieuwe koers helder te krijgen. Vervolgens bied ik praktische hulp bij CV, brieven en profilering op sociale media en professionele vacaturetools, maar ook persoonlijke ondersteuning om de moed en inspiratie in dit proces te behouden. 

Mijn manier van werken is betrokken, onderzoekend en oplossingsgericht. Ik weet op een lichtvoetige wijze te prikkelen en help je daardoor snel tot de kern te komen. Van daaruit koerst de begeleiding aan op een concreet resultaat.                                                                                                             

Ik startte mijn loopbaan als ergotherapeut. Dit vak biedt mij de nodige inzichten in fysieke en mentale klachten. Aanvullend volgde ik de 3 jarige opleiding Integrale Toegepaste Psychologie en de Masterstudie Human Development. 

 


Werkzaam op locaties:

Delft

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Dordrecht

Beneden Vissersdijk 70,
3319 GW Dordrecht

Rotterdam

Wijnhaven 36,
3011 WS Rotterdam

Den Haag

Raamweg 4
2596 HL Den Haag