Ellen van den Wittenboer

Regio Brabant

Al meer dan 30 jaar begeleid ik met veel plezier mensen bij loopbaanvragen, persoonlijke vragen en outplacement. In mijn manier van werken staan warmte en diepgang centraal. Ik help je resultaatrijk na te denken over jezelf, je loopbaan en je leven zodat je groeit, energie haalt uit je werk en vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat. De meeste mensen die ik begeleid zijn ouder dan 35 jaar en werkzaam op mbo-niveau of hoger. 

Met mijn energieke, spontane en optimistische persoonlijkheid stimuleer ik je te onderzoeken wat jou écht beweegt en wat werkelijk bij je past. Indien nodig bekijken we samen welke belemmeringen het vinden of het accepteren van de echte antwoorden verhinderen, waarna we die blokkades gezamenlijk doorbreken. Zo ontstaat een nieuwe verbinding met wie je werkelijk bent, een nieuw elan én een zuiver zicht op je loopbaanwensen en werkmogelijkheden. 

Vanuit dat vertrekpunt begeleid ik je vervolgens naar de realisatie van die wensen. Ik adviseer, motiveer en activeer. En als nieuw werk vinden het doel van de begeleiding is, dan informeer ik je, bijvoorbeeld over solliciteren, persoonlijke presentatie en social media, waaronder natuurlijk LinkedIn. Ik help je door middel van een heel persoonlijk traject nieuw perspectief en plezier in werk en leven te vinden!


Werkzaam op locaties:

Eindhoven

Fransebaan 590 a,
5627 JM Eindhoven