Elsbeth - senior coach

Elsbeth Meijer

Regio Brabant / Rotterdam

Als loopbaancoach vind ik het boeiend om samen met jou te ontdekken welk pad jij het beste kunt bewandelen om plezier in je werk te vinden en te behouden! Mensen in beweging brengen en vooruit helpen, daar gaat het mij om! 

Dat doe ik door je te helpen meer inzicht in je overtuigingen en gedrag te krijgen; vaak staan die je in meer of mindere mate in de weg. Je komt tot de kern van je kwaliteiten, eigenschappen, uitdagingen en valkuilen. Van daaruit sla je de brug naar je werkomgeving. Ik  coach je in de acties die je moet nemen om daar te komen waar je graag naartoe wilt in je werkleven. Is dat nieuw werk, dan help ik je op weg om dat te realiseren: met een goed CV, een LinkedIn profiel waarmee je gevonden wordt en een persoonlijk profiel dat aanspreekt en goed weergeeft wie jij bent (personal branding). 

Wanneer jij je werkplezier hebt teruggevonden, in je huidige baan of in nieuw werk dat past bij jouw kwaliteiten en vaardigheden, is dat de kers op de taart!

Mijn motto is: ‘Vooruit is niet altijd rechtdoor!’ Soms is het nodig een pas op de plaats te maken voordat je komt waar je wilt zijn! Mensen vinden in mij een vertrouwenwekkende gesprekspartner. Ze beschrijven mij vaak als betrokken, relatiegericht én resultaatgericht. 

Ik ben als docent verbonden aan VistaNova – Beroepsopleiding Loopbaanadviseur en coach.


Werkzaam op locaties:

Breda

Ceresstraat 29,
4811 CA Breda

Rotterdam

Wijnhaven 36,
3011 WS Rotterdam

Dordrecht

Beneden Vissersdijk 70,
3319 GW Dordrecht

Tilburg

Saal v. Zwanenbergweg 11,
5026 RM Tilburg