Florien - senior coach

Florien de Brouwer

Regio Den Haag / Leiden

Ik ben een ervaren loopbaancoach voor jonge professionals en voor iedereen met een technische of wetenschappelijke achtergrond die moet of wil switchen van baan en/of die worstelt met de balans werk-privé. 

Je bent bij mij op je plek als je ‘niet-standaard’ bent, op welk terrein van je (werk)leven dan ook. Aan al mijn klanten lever ik maatwerk, werkend aan jouw doel(en) vanuit mijn goed gevulde gereedschapskist. Betrokken en zorgvuldig begeleid ik je, na ontslag of als je op zoek bent naar nieuw loopbaanperspectief. 

Klanten omschrijven mij als persoonlijk, enthousiast, helder en doelgericht. Mijn werkwijze kenmerkt zich door eerst even samen stil te staan om daardoor juist met grote stappen vooruit te kunnen. Samen maken we een plan op maat om te werken aan jouw doel.  We verkennen jouw unieke kwaliteiten, werken aan belemmeringen en zetten jouw ervaringen om in concrete nieuwe loopbaanmogelijkheden. En maken natuurlijk een concreet actieplan voor de arbeidsmarkt met een goed CV.

Ik studeerde Scheikunde aan de Universiteit Leiden, was management trainee aan de TU Delft en werkte als projectleider wetenschapscommunicatie.

Ik ben zelfstandig loopbaancoach sinds 2013, blijf mezelf ontwikkelen en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen. Ik volgde onder meer de opleiding tot Master Coach bij Europees Instituut De Baak en de opleiding Systemisch Coachen bij TranceArt Academie. 


Werkzaam op locaties:

Den Haag

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Rijswijk

Laan van Zuid Hoorn 60
2289 DE Rijswijk

Delft

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Leiden

Kanaalpark 140,
2321 JV Leiden