Ine - senior coach

Ine Paans

Regio Leiden

Jij hebt de regie over je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling, dat spreekt voor zich. Toch kan het voorkomen dat je tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebt om keuzes te kunnen maken, jezelf echt te leren kennen, de juiste acties uit te zetten om jouw pad met succes en plezier te blijven lopen. Als dat speelt, kun je mij vragen!

Ik ben energiek, bron van ideeën, breed-denker, volger van het gewone pad én van de afslagen. Al 30 jaar begeleid ik mensen in hun werkcontext, waarvan 20 jaar als loopbaanadviseur en coach

Ik sluit goed aan bij medewerkers uit grote organisaties en bij professionals of leidinggevenden die in hun (werk)ontwikkeling iets willen veranderen, daarbij naar zichzelf willen kijken en durven experimenteren. Het is fijn als je met enige speelsheid het avontuur durft aan te gaan: het is serieus werk maar het mag leuk zijn.

Ik stel je vragen, houd een spiegel voor, zet instrumenten in, geef je praktische opdrachten, laat je nadenken, praten, onderzoeken, doen en terugkomen in jouw regie. Zodat jij weer vrolijk verder kunt stappen op het pad of de afslag dat jou het beste past.

In loopbaancoaching help ik je een helder persoonlijk beroepsprofiel op te bouwen; je krijgt helder wat het best bij jou past. Soms word je gedwongen een andere baan te zoeken. Ik begin dan met aandacht voor jou, voor jouw energie en motivatie en voor het afscheid nemen van je functie en organisatie. Daarna is de blik is gericht op de toekomst: wat past nog meer bij je? We brengen jouw arbeidsmarkt in kaart en ik begeleid je bij het betreden van de arbeidsmarkt. 


Werkzaam op locaties:

Sassenheim

Friezenhorst 17,
2171 VG Sassenheim

Leiden

Kanaalpark 140,
2321 JV Leiden

Den Haag

Raamweg 4
2596 HL Den Haag