Marloes - senior coach

Marloes Weurman

Regio Leiden / Utrecht

Ik ben gespecialiseerd in competentiegerichte coaching en counseling. In loopbaancoaching betekent dit persoonlijke begeleiding, gericht op het (her)ontdekken en versterken van jouw kwaliteiten in de context van werk. Samen met jou kijk ik naar wat jij specifiek nodig hebt, ieder mens is immers uniek. Op basis van vertrouwen werken we samen aan jouw doelstelling en creëer jij toekomstperspectief. 

Aan het eind van het loopbaantraject sta jij in je kracht en weet je wat je wilt als volgende stap. Die stap zet je op basis van zelfvertrouwen en zelfinzicht. Om daar op uit te komen doorloop je een proces van bewustwording. Komen we daarin belemmeringen tegen, dan is daar aandacht voor, waardoor de impact daarvan vermindert en doorgroei mogelijk wordt. 

Is nieuw werk vinden de doelstelling van de begeleiding, dan bied ik je ook alle praktische coaching en training in jouw arbeidsmarktbenadering. Je leert kansrijk netwerken en solliciteren.

Ik ben zelfstandig loopbaancoach sinds 2010 en ik ben altijd bezig met zelfontwikkeling en het volgen van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ik ben naast loopbaancoaching en outpIacement gespecialiseerd in reintegratie. Ik volgde onder meer de opleiding tot Master Coach en Master Counseler bij Europees Instituut De Baak. 


Werkzaam op locaties:

Alphen ad Rijn

Paddenstoelweg 148,
2403 HD Alphen aan den Rijn

Utrecht

Oorsprongpark 7,
3581 ET Utrecht

Leiden

Kanaalpark 140,
2321 JV Leiden

Utrecht

Catharijnesingel 56-57,
3511 GE Utrecht