Nanda - senior coach

Nanda Ekkers

Regio Amsterdam / Arnhem / Utrecht

Ik ben een senior loopbaanadviseur en coach met een positieve en enthousiaste werkwijze en benadering. Jarenlang heb ik gewerkt binnen de arbeidsbemiddeling, aanvankelijk gericht op de instroom van personeel (werving & selectie) en later gericht op de door- en uitstroom van personeel (loopbaanbegeleiding en outplacement). 

Mijn specialisaties zijn: loopbaanadvies, talentontwikkeling, outplacement, duurzame inzetbaarheid, kandidaten met autisme en ADHD, studiekeuze, keuzes maken, snel tot de kern, werk-energie, arbeidsmarkt, persoonlijk leiderschap.

Ik vind het fantastisch om met een kandidaat te mogen uitzoeken waar diegene blij van wordt, welke carrièrestap de volgende zou kunnen zijn óf aan competentieverbetering te kunnen werken. Soms zijn belemmerende overtuigingen er de reden van waarom stappen vooruit minder makkelijk gemaakt kunnen worden en dan werken we daar eerst aan. In loopbaanbegeleiding en outplacement help ik graag om je kansen, drijfveren, kwaliteiten en wensen te onderzoeken. Mocht een nieuwe baan het doel zijn, dan werken we uiteraard aan een goed CV, het schrijven van een motivatiebrief, profilering op sociale media, het zoeken van vacatures en het inzetten van je netwerk (en het mijne).

Doelgroep: kandidaten die werkzaam zijn binnen de zakelijke dienstverlening, kandidaten die werkzaam zijn binnen de overheid, kandidaten met autisme en/of ADHD, jongeren/studenten.

Wat mij typeert in mijn werkwijze: doelgericht, betrokken, empathisch, eerlijk en proactief. Denkend in mogelijkheden. 

Mijn motto: “kan niet, bestaat niet”


Werkzaam op locaties:

Amersfoort

Winstongaarde 22
3824 BZ Amersfoort

Amsterdam

Coachhuis Vondelpark,
Van Eeghenlaan 27,
1071 EN Amsterdam

Utrecht

Oorsprongpark 7,
3581 ET Utrecht

Deventer

Bruijnssteeg 28,
7411 LT Deventer

Zwolle

Kamperstraat 35A,
8011 LK Zwolle