Wim - oprichter

Wim Aartsen

Regio Den Haag / Leiden / Rotterdam

Met mijn bedrijf wil ik mensen vooruit helpen in hun persoonlijke- en loopbaan ontwikkeling. Ik gun iedereen werken met plezier in de best passende omgeving.
Dat is dé focus van Loopbaanpoort.

In mijn eigen loopbaan maakte ik een ontwikkeling door waarin ik uiteindelijk 180 graden ben gedraaid: ooit actief als business controller heb ik inmiddels al een flink aantal jaar mijn focus op de ontwikkeling van mensen in hun leven en werk. In mijn begeleiding richt ik mij voor een belangrijk deel op HBO- en WO-professionals en managers.

Ik kom snel tot de kern van wat er bij jou speelt. Ik begeleid je op een open, betrokken en positieve manier, met focus op resultaat. Daarbij bied ik je veiligheid, betrokkenheid en scherpte. 

Onze gesprekken helpen je helder te krijgen waar je talenten en competenties liggen en hoe je daarmee het best tot je recht komt in werk. In dat proces zet ik instrumenten in en geef ik je praktische huiswerkopdrachten. Met de inzichten die je opdoet (her)neem je regie over je loopbaan. Met zelfvertrouwen en gemotiveerd zet je een passende volgende stap; dat kan een stap richting nieuw werk zijn, maar ik zie mensen ook in hun huidig werk weer goed tot hun recht komen na een loopbaantraject.

Naast een opleiding als loopbaancoach en uiteenlopende trainingen voor arbeidsmarktbenadering ben ik onder andere geschoold in intuïtief begeleiden, systemisch coachen, toegepaste integrale psychologie en talentmanagement.


Werkzaam op locaties:

Den Haag

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Den Haag

Goudreinetstraat 177
2564 PR Den Haag

Zoetermeer

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer

Delft

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Den Haag

President Kennedylaan 19,
2517 JK Den Haag

Rotterdam

Wijnhaven 36,
3011 WS Rotterdam

Rijswijk

Laan van Zuid Hoorn 60
2289 DE Rijswijk

Leiden

Kanaalpark 140,
2321 JV Leiden