Loopbaancoaching in Rotterdam

Persoonlijke coaching in je loopbaan
Loopbaancoaching in Rotterdam

Heb jij het idee dat je vastloopt in je huidige baan? Of ken je het gevoel dat je jouw kwaliteiten te weinig inzet? Of ben je op zoek naar een manier om meer energie en voldoening uit je werk te halen? Dan helpen we jou graag met onze loopbaanbegeleiding in Rotterdam, onze poort staat voor je open!

Je kunt loopbaancoaching zien als een persoonlijk ontwikkeltraject dat jou nieuwe inzichten over jezelf brengt in relatie tot je werk. Je krijgt je alle nodige handvaten aangeboden om weer met plezier en voldoening aan het werk te gaan. Omdat ieder loopbaancoachingstraject anders is nodigen we jou graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om erachter te komen hoe wij jou kunnen helpen.

Wanneer kies je voor loopbaancoaching in Rotterdam?

Herken je jezelf hierin? 

 • Welke volgende stap moet ik maken in mijn carrière?
 • Is voor mezelf beginnen een goed idee?
 • Wil ik doorgroeien binnen mijn huidige functie?
 • Hoe kan ik mijn kwaliteiten beter toepassen binnen mijn huidige functie?
 • Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?
 • Hoe zorg ik voor een betere balans tussen werk en privé?

Of bijvoorbeeld in dit soort situaties? 

 • Ik merk dat ik steeds meer stress krijg op het werk
 • Mijn capaciteiten sluiten niet meer aan op mijn huidige, veranderde, functie.
 • Mijn talenten worden onvoldoende aangesproken

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar je tegenaan kunt lopen. Mocht je vragen hebben dan beantwoorden onze coaches in Rotterdam deze graag tijdens een kosteloze kennismaking. Onze loopbaancoaching past goed bij zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Graag jouw coaching traject in Rotterdam starten?

Wij werken momenteel met 4 coaches in Rotterdam, ieder met een eigen achtergrond. Ze beschikken allen over ruim 10 jaar ervaring en ze zijn Noloc gecertificeerd.

Graag nodigen we jou uit om vrijblijvend kennis te komen maken met ons.
Heb je een voorkeur voor een coach? Geef dat dan vooral aan!

Starten gratis oriënterend gesprek

Hoe ziet jouw loopbaantraject eruit?

Bij Loopbaanpoort is loopbaancoaching een proces van reflecteren, inzichten opdoen en perspectief opbouwen. Hoe precies, dat is voor iedereen weer net even anders. Daarom zijn onze trajecten altijd maatwerk.

Aan de hand van het oriëntatiegesprek stelt jouw coach een compleet plan voor. In dit plan vind je de benodigde stappen, de doorlooptijd, de inzet van specifieke (hulp)middelen en het aantal gesprekken. Ga je akkoord met dit voorstel? Dan gaan jullie samen van start.

Samen met je coach breng je jouw persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart. Dit helpt ook eventuele knelpunten in jouw functioneren beter te begrijpen. Dat kan met een test, maar bijvoorbeeld ook aan de hand van een biografische opdracht. Inzicht in (soms onbewuste) drijfveren helpt je ontdekken waar je echt energie van krijgt, maar ook waardoor je ontwikkeling misschien stagneert.

De inzichten uit dit zelfonderzoek helpen je helder te krijgen hoe jij het best tot je recht komt in je werk. Met hulp van je coach formuleer je jouw doelstelling en maak je een plan om dat doel te realiseren. Aan het einde van het traject heb je jouw koers helder voor ogen. Met vertrouwen in je toekomst loop je de poort weer uit.

loopbaancoaching traject in Rotterdam

Wat levert loopbaancoaching in Rotterdam op?

✔      Inzicht in je persoonlijke waarden en drijfveren

✔      (Her)ontdekken van je talenten, kwaliteiten en valkuilen

✔      Zelfkennis en duidelijkheid over welk werk echt bij je past

✔      Vertrouwen in je keuze(s) en tools om die te realiseren

✔      Motivatie en energie om actief verder te bouwen aan je loopbaan

 

Onze kernwaarden

 • Persoonlijk:
  Toegankelijk, met aandacht en in verbinding
 • Leiderschap:
  Regie over leven en werk
 • Respect:
  Veiligheid en ruimte om jezelf te zijn
 • Plezier:
  Werken met energie en plezier

"In de begeleiding lag de focus echt op het resultaat. Mijn coach wist direct tot de kern te komen en pakte daarop door. Bedankt voor je helderheid en openheid naar mij toe en ik ben blij met het resultaat. Breng het nog dagelijks in de praktijk!"

Saskia/Loopbaanpoort Rotterdam

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een loopbaancoaching traject in Rotterdam?

Al onze trajecten doorlopen een helder stappenplan. Tegelijkertijd is loopbaancoaching maatwerk en ziet een loopbaantraject er dus voor iedereen anders uit. In het kennismakingsgesprek formuleren we jouw coachdoelen.

 

Vervolgens ga je aan de slag met zelfanalyse: “wie ben ik”, “wat kan ik”, “wat wil ik” en: waar krijg ik energie van, wat past bij mijn drijfveren en persoonlijke waarden.  We brengen jouw persoonlijk functioneren in kaart met aandacht voor eventuele belemmeringen.

 

De inzichten uit de zelfanalyse leiden tot jouw persoonlijk profiel waarvan uit je met je loopbaancoach onderzoekt welke functies hier het best op aansluiten. Samen formuleer je een plan met concrete acties om je doel te bereiken.

 

Je bent welkom voor een vrijblijvende kennismaking met één van onze loopbaancoaches in Rotterdam.

Hoe werkt persoonlijke begeleiding met een loopbaancoach in Rotterdam?

Rode draad in de begeleiding zijn de tweewekelijkse individuele gesprekken met je loopbaancoach op een locatie bij jou in de buurt. Onze loopbaancoaches hanteren een persoonlijke aanpak en stellen zich op als sparringpartner en adviseur. Ze luisteren goed en sturen je bij waar nodig.

Hoe lang duurt een loopbaancoachingstraject?

Een loopbaantraject is maatwerk en dus is de doorlooptijd afhankelijk van jouw specifieke loopbaanvraag. Een gemiddeld traject bestaat bij ons meestal uit 6 tot 8 gesprekken met een doorlooptijd van 3 a 4 maanden. Als het je beter uitkomt, kun je de begeleiding ook over een langere periode uitspreiden.

Hoe lang duurt een loopbaangesprek?

Hoe lang een loopbaangesprek duurt is afhankelijk van wat je met jouw loopbaancoach afstemt. Een gesprek duurt gemiddeld 60 minuten tot 90 minuten.

Wat kost Loopbaancoaching in Rotterdam?

Bij Loopbaanpoort is elk coachingstraject maatwerk. Zo kunnen wij de best mogelijke resultaten behalen en ben je er zeker van dat je niet, onnodig, te veel betaald. Neem vrijblijvend contact met ons zodat we jou een passend voorstel kunnen doen.